Referenser:
Om ni funderar på att anlita mig så kan ni här läsa några fina referenser.
Ni som vill är alltid välkomna att lämna en referens som jag kan lägga ut här på hemsidan, det går bra att skicka på e-post eller som sms. Det betyder mycket för mig!
Och när jag inför mitt firmanamnsbyte och lanseringen av min hemsida år 2015  fick alla dessa små "brev" så blev jag väldigt glad och tacksam! Tack till alla som bidragit!

"Jag kan mycket varmt rekommendera Anna! Jag har haft Anna som hovslagare i över 10 år, och hon gör alltid ett fantastisk arbete. Hon är väldig kunnig, noggrann och alltid punktlig och håller dessutom koll på skonings tider som en generös service.

Hon har hjälpt mig med föl korrigering , hovbölder, skoningar och verkningar och skulle det vara så att ett problem uppstår så har hon ett brett kontaktnät att kunna rådfråga och  alltid så blir resultatet väldigt bra.

Anna har även hjälpt mig att träna och utbilda flera av mina hästar. Hon har då hjälpt mig med lastträning, träning av unghästar, och även tävlat med bra resultat.

Med sin kunskap, fina hand och känsla så känner jag mig som hästägare helt trygg och lugn när hon hanterar hästarna! För jag vet att resultatet, oavsett om det är som hovslagare eller tränare alltid blir perfekt!"

/Lena Ekdahl, Björnlunda

"Anna är en hovslagare som brinner för sitt arbete och som alltid gör sina jobb med bästa kvalité. Med hennes erfarenhet från både sitt yrke som hovslagare och hästar överlag så kan Anna se hästen och hovarna i helhet vilket gör att hon är uppmärksam på detaljer.
Anna är lyhörd till mig som kund och är både lätt som person och rätt person att bolla fram lösningar och idéer med. Jag har lärt mig väldigt mkt om hovar och dess skötsel tack vare Anna!
Anna har en stor kunskap om hästhantering och har en naturlig känsla när det gäller hästar vilket gör att jag litar på henne till fullo när hon arbetar med mina.
Jag vill ge Anna extra cred för att hon har sådan koll på sina kunders hästars perioder och det är hon som hör av sig när det är dags och det är aldrig problem att finna dagar/tider som passar oss båda. Skönt att slippa jaga hovslagaren som ändå inte kommer vid avtalad tid.
Jag kan varmt rekommendera Anna som hovslagare. En gång Anna, alltid Anna."

/Ann Manninen, Strängnäs

"Min första kontakt med Anna var när min häst kom som nykomling i stallet med hovböld. Anna behandlade min smärtkänsliga och ganska hetsiga häst med en fingertoppskänsla utöver det vanliga. Också med engagemang som värmde mig som hästägare. Anna klurar och söker lösningar under arbetets gång och ser till att jag som ägare hela tiden är med i arbetet. Hon är vänlig och lugn med min häst. Nu har Anna hunnit med ett antal skoningar som alla har sett prydliga och bra ut. Vilket gör att jag varmt rekommenderar henne som hovslagare."

/Eva-Lotta Clemens, Björnlunda

"Anna hov står det i min kontaktlista....

Anna, en underbar tjej i en annars mansdominerad yrkeskår, som dessutom besitter fantastiska kunskaper inom hovvården.

Anna är dessutom en passionerad yrkesutövare vilket man inte alltid finner hos alla hovslagare.

När jag läser Anna hov på min display på telefonen blir jag varm och glad och tacksam för att det forfarande finns så duktiga och positiva "fotvårdare" till våra så kära och älskade djur. För din hovslagare betyder så mycket! Det betyder nämligen att det käraste du har svävar på lätta hovar och mår bra"

/Anniqa Kronqvist, Stallarholmen

"Anna har skott våra hästar sedan hösten 2011. Hon är oerhört duktig och kunnig både som hovslagare o med hantering av hästar. Hon har hjälp oss att få ordning på hovar med dålig kvalitet, form o röta.

 Med henne kan man diskutera om skoning, olika alternativ o förslag från t.ex. kiropraktorer. Hon är öppen för nya idéer men innan hon prövar på nytt så tar hon reda på fakta o diskuterar dem.

 Under dessa år har hon varit ett mycket värdefullt bollplank o stöd i hovrelaterade o andra hästproblem samt att hon utfört sitt arbete med högsta kvalitet.

 Hon har mycket bra känsla o det hon känner/märker med hästens beteende o rektioner vid skoningen stämmer oftast överens med de ev. svagheter eller besvär man har vid ridningen och/eller upptäcks av en kiropraktor/equiterapeut/veterinär.

 Utöver skoning har hon även hjälpt till med lydnadsträning o inridning av vårt sto med attityd. Med hjälp av Anna kom jag vidare med utbildningen o lydnadsträningen. Hon hjälpte mig med korrekt timing o stoet blev lydigare o säkrare att bl.a. lasta.

 Anna har tålamod o är mycket duktig att läsa av hästen. Hon är även noggrann med säkerhet."

/Sanna Laine, Åkers Styckebruk

"Min paintmärr Miss Quincy Copy Cat ”Skrutt” har extremt tunna sulor och får ofta hovbölder och inflammationer i hovarna. Efter många turer och byten av hovslagare p.g.a att dom inte skodde henne korrekt och detta då ledde till kotledsinflammationer, fick jag Anna att ta sig an henne. Skrutt behöver flytsulor, skor som är fasade för att inte trycka på hennes egen sula och kort tå med ordentlig överrullning. Ingen av hovslagarna jag haft tidigare har kunnat, på ett för mig vettigt sätt, hjälpa min häst.
Eftersom att jag har själv mycket kunskap om hovar och beslag, då jag en gång i tiden tränat travhästar, så har jag ju en bild av hur jag vill att min häst ska skos. Anna och jag hade en dialog om hur vi skulle sko Skrutt fram. Vi kom fram till en lösning som passade hästen perfekt och nu har skorna suttit på plats, inga tappskor m.a.o och inga hovbölder, inga kotledsinflammationer. Skrutt har fått ett fantastiskt steg och många spänningar i kroppen har släppt.
Jag känner mig helt trygg med Anna som hovslagare och jag litar på hennes kunskap och expertis. Kan tillägga att hon hittills är den enda hovslagare som jag träffat på (det är en hel del inkl klinikhovslagare) som gör det som är rätt för hästen och inte skor alla efter en och samma mall!
Jag kan varmt rekommendera andra att anlita Anna för skoning av sin/sina häst/hästar!"

/Lena Wiberg, Vagnhärad

"Hos oss har Anna alltid gjort ett fantastiskt jobb och hon har tagit hand om våra hästar på bästa sätt. Hon har på ett fint sätt tagit hand om unga som äldre, stora som små hästar. Hennes trevliga och tillmötesgående sätt gör att man känner sig trygg med att hästarna och vi själva får bästa servicen. Kan varmt rekommendera Anna till alla som letar efter en hovslagare till sina hästar."

/Rony Marklund & Magnus Hasselqvist, Kungsör

"Vi har haft flera olika hovslagare till vår paint, men den enda som det fungerat riktigt bra med har varit Anna. Hon har fått bukt på hovbölder, enorma sprickor, utflutna hovar och gud vet allt. Idag skulle jag aldrig våga byta till någon annan hovslagare. Anna har en mycket bra hand med hästar och ett enormt engagemang i allt hon gör. Jag rekommenderar henne varmt till alla som äger en häst!"

/Emma Holmström, Mariefred

"Anna har hjälpt mig med min häst när alla andra gav upp. Han genomgick en hältutredning under flera månaders tid där det visade sig att han har pålagringar och spatt. Samarbetet mellan veterinär och hovslagare kunde inte löpt på bättre än vad det gjorde och jag fick alltid beröm av veterinär över hur fint han var skodd på återbesöken. Spatt och pålagringar kommer han ju aldrig att bli bra ifrån men Anna har alltid funnits där för ideer och råd om hur vi tillsammans kan lindra hans besvär. Anna är den bästa hovslagaren jag vet och jag har haft en del hovslagare under hans 20 åriga liv"

/Camilla Bender, Kolsva

"Anna är en kunnig hovslagare som är pålitlig och noggrann med sitt jobb, vilket resulterar i att hästen blir skodd på ett professionellt sätt.  Dessutom är hon trevlig (både mot människa och häst). Anna är tillmötesgående och håller koll på antal veckor mellan besöken, samt att hon är punktlig. Jag rekommenderar Anna starkt"

/Jeanette Åkerblom, Nykvarn

"Jag kan varmt rekommendera Anna som hovslagare! Hon är mycket kunnig, noggrann och håller tider jättebra! (kanske inte helt vanligt inom yrket...*blink*). Att hon dessutom är supertrevlig och har evigt tålamod både med hästar och människor är förstås extra nice!"

/Birgitta Järnåker, Björnlunda

"Jag blir glad av att träffa dig! Du är noggrann, har en bra helhetssyn på hästar och deras kroppar och så är det du lämnar efter dig vackert att se på"

/Hanna Pawelke, Björnlunda

"Jag kan varmt rekommendera Anna som Hovslagare. Hon är duktig, otroligt hjälpsam, serviceminded och hanterar hästarna på ett lungt och trevligt sätt."
/Cecilia Zetterberg, Stockholm
"Hade problem med tappskor innan jag bytte till Anna, men inte efteråt! Hon utför alltid ett otroligt noggrant och snyggt jobb med hästens bästa i åtanke!"

/Michelle Weckström, Stallarholmen

"Att hitta en hovslagare som alltid är otroligt noggrann, engagerar sig i varje enskild häst, gör sitt allra bästa skoning efter skoning, har bred kompetens samt kan lösa problem som få andra hovslagare hade klarat av lika bra är svårt att få tag på. Därför kan jag varmt rekommendera Anna, då kommer din hästs hovar vara i goda händer!"

/Fanny Norling, Stockholm

"Min unghäst föddes med felformade hovar som bland annat gjorde att han gick på tårna. Vad som från en början såg omöjligt ut blev möjligt med Annas hjälp. Efter några månader såg hovarna äntligen ut som de skulle. Anna har mitt fulla förtroende och är BÄST på det hon gör. Hon är en hovslagare med det lilla extra och gör alltid ett bra arbete!"

/Madeleine Ehrenhorn, Eskilstuna

"Anna Österberg tog hand om hovarna på vår hästflock under några år. Hon gjorde det noggrant och med bravur. Tryggt att ha en sådan hovslagare som dessutom är väldigt trevlig..."

/Stefan Bleckert, Björnlunda

"Med Anna som hovslagare möts man alltid av ett glatt humör. Med hennes genuina känsla för hästar och skoning kan man som kund alltid känna sig trygg"

/Emilie Gustafsson, Eskilstuna

"Vi har använt oss av Anna i många år och hon är en ambitiös och noggrann hovslagare, som alltid ställer upp!"

/Lil Sandberg, Taxinge

"Tillgänglig o mycket noggrann. Skönt med en hovslagare som även har god hästkunskap - å så trevliga fikastunder på det"

/AnnMarie Wallin, Nyköping

"Anna fick jag genom en rekommendation från tidigare ägaren av vår gård. > Jag har genom åren haft ett antal olika hovslagare till mina hästar och det har i stort sett fungerat bra, men jag önskade mig mer än bara det vanliga rutinmässiga hovslageriet. Anna är sedan ca ett halvår år tillbaka hovslagare till mina tre hästar, och det innebär 100% trygghet. Hon är punktlig, trygg och harmonisk för hästarna. Anna har en stor passion för sitt yrke och är mycket noggrann – gör alltid inget mindre än det allra bästa! Och mina hästar fullkomligt avgudar henne! > Rekommenderas!!"

/Malin Johansson, Nykvarn