Företagsfakta:
EquiPro är en enskild firma som har bedrivits av mig, Anna Österberg sedan 2004. Företaget hade från starten namnet Hovslageri Fyrklöver´n. Men när företaget hade sitt 11-års jubileum 2015 så kände jag för lite förnyelse och bestämde mig för att byta namn, skapa en hemsida & en företagssida på facebook o.s.v. Jag utbildade mig till hovslagare på Lernias hovslagarskola i Uppsala och tog examen i maj 2004. Jag har efter det gått några fler kortare kurser inom hovvård.  Hösten 2015 avslutade jag även min fortbildningsexamen på Micke Bergs utbildning i Uppsala för att efter de nyaste reglerna bli godkänd utav Jordbruksverket.

I november 2017 tog jag ut B-tränarlicens för att träna travhäst, så sedan dess är även det en del i mitt företag. Detta efter att i början av det året ha blivit väldigt intresserad utav travsporten och under sommaren det året så blev jag lycklig delägare till ett fint femårigt varmblodssto vid namn Divine (e.Dream Vacation)

EquiPro har tre ledord som lyder:
MEDVETENHET, KVALITÉT, KÄNSLA

Affärside

Att sticka ut från övriga i branschen genom att ge kunden lite extra allt!
Och hålla en bra kvalitét rakt igenom, gång efter gång.

 

Värdegrund

Starkt kundfokus!

- punktlighet
- noggrannhet
- tillgänglighet

- god kundkontakt

- bra samarbete      

- yrkesstolthet
 

Vision

Att företaget ska bli större genom att inleda samarbete med andra företag och att ev. kanske t.o.m. kunna anställa någon medarbetare i framtiden . . .

Min huvudsysselsättning i företaget är hovslageri.
Men kan ibland i mån av tid ta emot träningshästar här hemma på gården om plats finns (främst sommartid då dom övervägande kan gå ute). Uppdrag som tas emot är grundskolning inom ridning, hanteringsträning & lastträning samt ev. annan problemlösning. Tar gärna emot travhästar som önskar varierad träning med körning och ridning, dressyrtömkörning, ev. simning (ev. även rehabhästar).  Kontakta mig för prisuppgifter vid intresse att lämna häst i träning hos mig.

Väldigt god omvårdnad utlovas & goda refernser finns att få!
 

*  Innehar F-skattesedel
*  Ansvarsförsäkrad
*  Olycksfallsförsäkrad
* Av JBV Godkänd Hovslagare

 

Uteboxar till hästarna

Vintern 2019/2020

Divine & Daisy

Sjukhage

Divine